HOME PAGE

ABOUT US

OUR SERVICES

OUR SPECIALISTS

PRICES

BUSINESS

OUR DEVICES

Contact

sebeszeti

Sebészeti konzultáció

green150

grey150

pink150

 

A MeDoc Egészségközpontra megújulása óta különösen jellemző, hogy ellátási szakterületeit a páciensek igényeinek megfelelően folyamatosan bővíti. Ezt igazolja az is, hogy sebészeti konzultációs szakrendelést is elindítottunk. Évek óta nagy számban végzünk korszerű és egyedi eszközeinkkel emlőszűrést, illetve menedzserszűrést. Kézenfekvő, hogy szakrendelési palettánkat kiegészítsük az ehhez szorosan kapcsolódó sebészeti konzultációval is.
A sebészet ma a hasfal és a hasüregi szervek elváltozásainak műtéti kezelését foglalja magában, de ebbe a fogalomkörbe tartozik a pajzsmirigy és az emlő elváltozásainak műtéti gyógyítása is. Nagyon sok esetben sebészhez küldik azonban a végbéltáji panaszokkal szenvedőket és sokszor nem biztos, hogy a műtét az elsődlegesen választandó eljárás.
Külön érsebészeti szakrendelésünk évek óta működik.
Abból indulunk ki, hogy mindenkiben, aki orvoshoz fordul (akárcsak vérnyomásmérés miatt is) van egy belső feszültség. Különösen érvényes ez a sebészetre, ahol igazolt vagy még nem igazolt betegség, műtét lehetősége, az altatás gondolata, a műtét utáni fájdalom nagysága, a rosszindulatúság, és még sok minden egyéb vetődik fel. Ez a sok kétely a konzultáció során megmagyarázható, jelentős részük feloldható.
A sebészeti konzultációs szakrendelés szerves része a panaszok és a leletek (ha van) megbeszélése, értékelése és a fizikális (tapintási) vizsgálat. Amennyiben az elváltozás műtéttel gyógyítható, Dr. Szegedi Zoltán főorvos a Róbert Károly Magánkorházban végez általános sebészeti műtéteket, ahol a fekvőbeteg háttér biztosított.

 

Mikor forduljunk sebészhez?

 • Ha valamilyen hasfali vagy hasüregi szervi elváltozás igazolódik a megelőző vizsgálatok alapján és nagy valószínűséggel ez csak műtéttel gyógyítható (epekövesség, hasfali-, köldök- és lágyéksérv)
 • Ha ugyan előzetes vizsgálatok még nem történtek, de a hasi panaszok a sebészeti megoldás lehetőségét vetik fel (a tapintási vizsgálat a konzultáció szerves része, hasi ultrahang és laboratóriumi vérvétel nálunk megoldható),
 • Ha a páciens kezelőorvosa sebészeti szakvizsgálatot javasol
 • Bőr- és bőr alatti szövetek elváltozásai
 • Nyirokcsomókból történő mintavétel, eltávolításuk
 • Pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy betegségei
 • Emlő jó- és rosszindulatú daganatai 
 • A végtagsebészeti és ortopédiai elváltozások sebészi kezelése külön szakterület!

 

Mi történik a sebészeti szakorvosi vizsgálat során?

 • A sebészeti konzultációs szakrendelés szerves része a panaszok és a magával hozott labor-, képalkotó eljárások vagy egyéb vizsgálatok leleteinek együttes kiértékelése
 • A fizikális (tapintási) vizsgálat
 • Amennyiben pedig az elváltozás műtéttel gyógyítható, annak megbeszélése

 

Orvosaink

Dr. Szegedi Zoltán

Dr. Szegedi Zoltán

 

Tudnivalók, előkészületek a vizsgálat előtt

A páciens minden gyógyszerét beveheti a vizsgálat napján is. Sebészeti konzíliumra nem szükséges éhgyomorra jönni. jönni. Hasznos, ha az adott problémára vonatkozó leleteit elhozza magával. Minden esetben - amennyiben volt műtéti beavatkozás – kórházi zárójelentést és esetleges konzíliumok eredményeit hozza magával. Amennyiben hasi ultrahang vagy egyéb vizsgálat szükségessége merülne fel a sebészeti megbeszélés kapcsán, abban az esetben az adott vizsgálatra érkezés feltételeiről tájékoztatást adunk.
 • Sebészeti konzultáció

  ÁRAINK

  2021. feb. 28-ig
  2021. márc. 01-től
 • Sebészeti konzultáció
  21 500 Ft
  23 500 Ft
 • Minden további konzultációs alkalom
  16 500 Ft
  18 000 Ft
I agree to the usage of my personal information. I declare that I understand the contents of the Privacy Policy and I agree to it.

Our Clinics on the map
They are located in a frequented area of Budapest, easily accessible by car or public transportation.

MeDoc Kárpát

+36 1 783 6004


1133 BUDAPEST, KÁRPÁT U. 7/B, 1. 4th floor

Parking:

On the street, fee paying zone
On working days between 8:30 AM to 06:00 PM: 440 HUF / hour

Mobile parking:

06 ## 763 0134 + ABC123
Please send your license plate number to the above phone number. The # means the prefixes (20/30/70) of your telecommunication service provider. On leaving please send the word "STOP" to the same number.

MeDoc Cézár

+36 1 783 6004


1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Parking:

On the street, fee paying zone
On working days between 8:30 AM to 06:00 PM: 440 HUF / hour

Mobile parking:

06 ## 763 0134 + ABC123
Please send your license plate number to the above phone number. The # means the prefixes (20/30/70) of your telecommunication service provider. On leaving please send the word "STOP" to the same number.