Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

Bőrgyógyászati lézerkezelések

A KÖRÖMLEMEZ GOMBÁS FERTŐZÉSE - ONYCHOMYCOSIS

 

AEROLASE LIGHTPOD NEO ELITE

ÚJ FOGALOM A LÉZERGYÓGYÁSZATBAN MAGYARORSZÁGON!

CSAK A MEDOC EGÉSZSÉGKÖZPONTBAN!

 

ÁTTEKINTÉS

A körömbetegségek közül a körömlemez gombás eredetű gyulladása rendkívül gyakori, népbetegségnek tekinthető. Minden 4.-5. felnőtt embernél kialakul valamelyik formája. A gombás eredetű körömlemez gyulladás sokszor panaszmentes, ezért csak esztétikai problémaként tekintenek rá, és nem fordulnak vele orvoshoz. Fontos tudni azonban, hogy a megfelelő kezelésre nagy hangsúlyt kell fektetni, amelynek célja a gombás fertőzés, illetve a köröm károsodásának csökkentése.

 

KEZELÉS

Világszerte sok hálás páciens mellett klinikai kutatások is bizonyítják, hogy az Aerolase Neo Elite lézer képes hatékonyan túlhevíteni a körmök alatti területet, ami a gombás anyaggal szennyezett lágy szövet koagulációját, ezáltal gyógyulását eredményezi. Ez jelentős javulást eredményezhet a páciensek számára, mindössze egyetlen kezelést követően is. A terápiának köszönhetően az egészséges köröm jól láthatóan növekedni kezd. További kezelések lehetnek szükségesek, amíg a köröm teljesen meg nem gyógyul. Az eredményes terápiát követően elengedhetetlen betartani a kezelést követő ápolásra vonatkozó javaslatokat, hogy újrafertőződés ne forduljon elő. Ilyen például a lábhigiéné fenntartása, és a láb állapotának folyamatos ellenőrzése, az újrafertőződés megelőzése érdekében.

 

LÉZER

Aerolase LightPod Neo - 650 Microszekundum Technológia ™

 

BŐRTÍPUS

A kezelés – életkortól függetlenül – minden bőrtípus esetében alkalmazható.

 

AJÁNLOTT KEZELÉS-SOROZAT

Kezelések száma: 2 - 4 Kezelések gyakorisága: 1 – 2 hetente Fontos kihangsúlyozni, hogy a kezelés ismétlésének gyakoriságát – személyesen Önre szabva - a kezelőorvos állapítja meg. Szükség lehet több kezelési ciklusra vagy fenntartó kezelésekre. Aerolase lézeres kezelésekre kizárólag az egészségközpontunkban végzett bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatot követően kerülhet sor, amelynek keretében a bőrgyógyász pontos diagnózist ad, egyúttal meggyőződik arról, hogy az Ön bőre lézeres módszerrel történő gyógyításának szakmai és egyéb akadálya nincsen. Ezután a kezelő orvos egyezteti Önnel a reális elvárásokat. A terápiás terv felállítására minden együttes tényezőt figyelembe véve kerül sor.

  • Páratlan teljesítmény, páratlan eredmények!
  • Gyors 10 perces eljárás
  • Még a legproblémás körmök számára is hatékony

 

FONTOS!

  • Kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát, amennyiben fényérzékenységet (fotoszenzitvitációt) okozó gyógyszert (pl. Roaccutan - isotretinoin tartalmú készítmény, A-vitamin) szed. Bizonyos gyógyteák (pl. orbáncfű) is fényérzékenyíthetnek!
  • Kérjük tájékoztassa a kezelőorvosát, amennyiben korábban már előfordult Önnél kóros sebgyógyulási folyamat (keloid képződés)
  • A lézerkezelés hatására csökkenhet az arcszőrzet is, ezért el kell kerülni azokat a területeket, ahol a beteg meg kívánja őrizni szőrzetét (férfiak esetében pl.: szakáll)

 

Orvosaink

Dr. Lukácsi Andrea

Dr. Lukácsi Andrea

Dr. Suhajda Kornélia

Dr. Suhajda Kornélia

Dr. Szabó Tünde Melánia

Dr. Szabó Tünde Melánia

Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez, továbbá nyilatkozom, hogy az adatkezelési tájékoztató tartalmát megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.

Elérhetőségeink

Központi telefonszám:
+36 1 783 6004


MeDoc Kárpát

1133 Budapest, Kárpát u. 7/B,
1. emelet 4.

MeDoc Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74.


Parkolás:

Közterületen, díjfizetős övezet
Munkanapokon 8:30-18:00 óra között: 525 Ft / óra

Mobil parkolás:

06 ## 763 0134 + ABC123