Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

Bőrgyógyászati lézerkezelések

A KÖRÖMLEMEZ GOMBÁS FERTŐZÉSE - ONYCHOMYCOSIS

 

AEROLASE LIGHTPOD NEO ELITE

ÚJ FOGALOM A LÉZERGYÓGYÁSZATBAN MAGYARORSZÁGON!

CSAK A MEDOC EGÉSZSÉGKÖZPONTBAN!

 

ÁTTEKINTÉS

A körömbetegségek közül a körömlemez gombás eredetű gyulladása rendkívül gyakori, népbetegségnek tekinthető. Minden 4.-5. felnőtt embernél kialakul valamelyik formája. A gombás eredetű körömlemez gyulladás sokszor panaszmentes, ezért csak esztétikai problémaként tekintenek rá, és nem fordulnak vele orvoshoz. Fontos tudni azonban, hogy a megfelelő kezelésre nagy hangsúlyt kell fektetni, amelynek célja a gombás fertőzés, illetve a köröm károsodásának csökkentése.

 

KEZELÉS

Világszerte sok hálás páciens mellett klinikai kutatások is bizonyítják, hogy az Aerolase Neo Elite lézer képes hatékonyan túlhevíteni a körmök alatti területet, ami a gombás anyaggal szennyezett lágy szövet koagulációját, ezáltal gyógyulását eredményezi. Ez jelentős javulást eredményezhet a páciensek számára, mindössze egyetlen kezelést követően is. A terápiának köszönhetően az egészséges köröm jól láthatóan növekedni kezd. További kezelések lehetnek szükségesek, amíg a köröm teljesen meg nem gyógyul. Az eredményes terápiát követően elengedhetetlen betartani a kezelést követő ápolásra vonatkozó javaslatokat, hogy újrafertőződés ne forduljon elő. Ilyen például a lábhigiéné fenntartása, és a láb állapotának folyamatos ellenőrzése, az újrafertőződés megelőzése érdekében.

 

LÉZER

Aerolase LightPod Neo - 650 Microszekundum Technológia ™

 

BŐRTÍPUS

A kezelés – életkortól függetlenül – minden bőrtípus esetében alkalmazható.

 

AJÁNLOTT KEZELÉS-SOROZAT

Kezelések száma: 2 - 4 Kezelések gyakorisága: 1 – 2 hetente Fontos kihangsúlyozni, hogy a kezelés ismétlésének gyakoriságát – személyesen Önre szabva - a kezelőorvos állapítja meg. Szükség lehet több kezelési ciklusra vagy fenntartó kezelésekre. Aerolase lézeres kezelésekre kizárólag az egészségközpontunkban végzett bőrgyógyászati szakorvosi vizsgálatot követően kerülhet sor, amelynek keretében a bőrgyógyász pontos diagnózist ad, egyúttal meggyőződik arról, hogy az Ön bőre lézeres módszerrel történő gyógyításának szakmai és egyéb akadálya nincsen. Ezután a kezelő orvos egyezteti Önnel a reális elvárásokat. A terápiás terv felállítására minden együttes tényezőt figyelembe véve kerül sor.

  • Páratlan teljesítmény, páratlan eredmények!
  • Gyors 10 perces eljárás
  • Még a legproblémás körmök számára is hatékony

 

FONTOS!

  • Kérjük, tájékoztassa kezelőorvosát, amennyiben fényérzékenységet (fotoszenzitvitációt) okozó gyógyszert (pl. Roaccutan - isotretinoin tartalmú készítmény, A-vitamin) szed. Bizonyos gyógyteák (pl. orbáncfű) is fényérzékenyíthetnek!
  • Kérjük tájékoztassa a kezelőorvosát, amennyiben korábban már előfordult Önnél kóros sebgyógyulási folyamat (keloid képződés)
  • A lézerkezelés hatására csökkenhet az arcszőrzet is, ezért el kell kerülni azokat a területeket, ahol a beteg meg kívánja őrizni szőrzetét (férfiak esetében pl.: szakáll)

 

Orvosaink

Dr. Lukácsi Andrea

Dr. Lukácsi Andrea

Dr. Suhajda Kornélia

Dr. Suhajda Kornélia

Dr. Szabó Tünde Melánia

Dr. Szabó Tünde Melánia

Elérhetőségeink

Központi telefonszám:
+36 1 783 6004

Új rendelőnk:

MeDoc Lehel

1134 Budapest, Lehel utca 8.

MeDoc Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74.