Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Borbényi Erika

Dr. Borbényi Erika

Onkológus

A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán cum laude végzett 1982-ben. Ezt követően 10 évig háziorvosként dolgozott Borsod, majd Pest megyében, majd 1993-tól az induló Magyar Hospice Alapítvány első orvosaként vezette a háziápolási csapatot.


1998 -tól a Semmelweis Egyetem onkológiai részlegén dolgozott, oktatott, kutatott klinikai főorvosként, majd a megnyíló Hospice-Palliatív Osztály elindítója, vezető főorvosa volt. Munkájában komplex szemléletmód jellemzi, nem betegséget, hanem a beteg embert gyógyítja. Szemlélete integratív megközelítésű, amely szerint fontos az évezredes tudások, valamint a harmadik évezred életmódkutatásait beépíteni mind a rákbetegségek megelőzésébe mind a gyógyításába a zajló onkológiai kezelések mellé, illetve az esetleges
visszaesés megelőzésébe is. Táplálkozástudományi, preventív genetikai, epigenetikai, illetve az egészséges öregedés- kutatás, valamint az integratív hypnoterápia, coaching, life coaching területén végzett tanulmányokat.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

1982 - általános orvosi diploma Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar
1988 - szakvizsga 1 általános orvostan/háziorvostan
1999- szakvizsga 2 klinikai onkológia
2016- licencvizsga palliatív terápia

1983-1985 Tiszaújváros Rendelőintézet - háziorvos
1985-1992 Budajenő -Telki Önkormányzat - háziorvos
1993-1998 Magyar Hospice Alapítvány - hospice orvos
1998 -2023 Semmelweis Egyetem Onkológia - klinikai onkológus

Mikor keressen fel a tanácsadásomon?

Beszélgessünk, ha Önnél daganatos betegséget diagnosztizáltak, hirtelen érte a diagnózis ereje és szeretne gyors, átfogó információkat kapni a betegségéről, hogy értse a hirtelen kialakult helyzetet, ha szeretné a saját erőit mozgósítani, de nem tud eligazodni a rengeteg információ zűrzavarában, ha szeretne saját maga is hozzájárulni a terápiák sikerességéhez.

Beszélgessünk akkor is, ha az onkológiai kezelések mellet törekedni szeretne a lehető legjobb életminőség elérésére.

Beszélgessünk akkor is, ha csak érteni szeretné a betegsége lényegét, tisztán szeretne látni, de nincs megfelelő információja.

Beszélgessünk akkor is, ha a diagnózis olyan erős sokkot okozott, hogy nem is tudja, mit tegyen. Tervezzük meg együtt a jelent és a jövőt, saját személyére, betegségére, lehetőségeire, élethelyzetére szabva.

Beszélgessünk akkor is, ha táplálkozási, életvezetési tanácsot szeretne, vagy lelki, szellemi, spirituális támogatást.

Beszélgessünk akkor is, ha Önnek azt jelezték kezelőorvosai, hogy nincs mit tenni - hogy tudjunk együtt tovább gondolkodni.

Beszélgessünk, ha veszteségét, veszteségeit nehéz feldolgoznia.

Beszélgessünk akkor is, ha Ön egyszerűen csak egészségtudatos, vagy megrémisztette egy Önhöz közelálló ember betegsége és megelőzni szeretné ezt a betegséget.

Az onkológia konzultáció nem csak a betegséggel küzdőknek, hanem a segítő hozzátartozóknak is fontos lehet.

Várom szeretettel.

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
- - - Medoc Cézár
Kéthetente
14:00 - 19:00 
-

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.