Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Bördős Adrienn

Dr. Bördős Adrienn 

gasztroenterológus, belgyógyász

2002-ben a Debreceni Egyetem Általános Orvosi karának elvégzése után a budapesti MÁV kórházban a hasnyálmirigy betegek országos ellátását végző, nagy betegforgalmú gasztroenterológiai osztályán dolgozott. Belgyógyászatból és gasztroenterológiából szakvizsgázott. Majd a Honvéd kórház Gasztroendoszkópia Szakambulanciáján a diagnosztikus és terápiás felső és alsó tápcsatornai endoszkópos vizsgálatok és a gasztrointestinális vérző betegek invazív beavatkozásának területén szerzett széleskörű gyakorlati tapasztalatot. 
 
A beteg gyógyulásában az egyik fontos tényező az orvos - beteg közötti olyan megértő, bizalmi kapcsolat kialakítása, mely a páciens félelmeinek oldásával megnyugtató vizsgálati és terápiás körülményeket biztosít.

 

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

2002-2007 MÁV kórház, Budapest, Gasztroenterológiai Osztály- rezidens

2007-2014. Állami Egészségügyi Központ Honvéd kórház, Budapest , I. Belgyógyászati osztály-belgyógyász szakorvos

2014-2023. Magyar Honvédség Egészségügyi Központ - Szakrendelő Intézet, Budapest - Gasztroendoszkópia Szakambulancia - gasztroenterológus adjunktus
 
2002. Debreceni Egyetem ÁOK- általános orvos
2007. belgyógyászat szakvizsga, SOTE
2015. gasztroenterológiai szakvizsga, SOTE
Külföldi konresszusok:
2004. Mesterséges Táplálás Továbbképző tanfolyam, Varsó
2005., 2017. IBD Falk Szimpózium, Berlin
2015., 2018 ESGE éves kongresszusa, Budapest, Oxford
Vizsgálatok, specialitások, preferált részterületek:
Gasztroenterológai szakvizsgálat
Gastroscopia és colonoscopia ( gyomor és vastagbéltükrözés) vizsgálatok, invazív beavatkozások (vérzéscsillapító eljárások teljeskörű endoszkópos metodikája, polypectomia) 

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
- Medoc Lehel
08:30 - 15:00 
Medoc Lehel
08:30 - 15:00
- -

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.