Dr. Jenes Klára

Dr. Jenes Klára

Reumatológus szakorvos

Több évtizedes gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezem a mozgásszervi panaszok megbetegedések okának lehetőség szerinti gyors felderítése területen. A megfelelő terápia mielőbbi indítása a cél az előzmények pontos, részletes megismerését követően. A beteg jelen reumatológia és belgyógyászati státuszát figyelembe véve teljeskörű mozgásszervi vizsgálat történik. Az aktuális panaszon túl a vizsgálati leletek birtokában az életmód tanácsadást, a betegségmegelőzésre és az egészség megtartásra is kiterjedő véleményezést tekintem feladatomnak. 

Munkatapasztalat
  • 30 év szakorvosi tevékenység a reumatológiai járóbeteg szakellátásban
  • Menopauza ambulancia és osteoporosis/csontritkulás szakrendelés, mely magában foglalta a csontsűrűség mérő-vizsgálat értékelését, leletezést, csontritkulás (OP) miatti kezelést, gondozást
Munkahelyek
  • 1 évig MÁV TEK központi főorvos a szakvizsga után, ezt követően megszakítás nélkül- jelenleg is
  • BP MÁV Rendelő Intézet Reumatológia és fizioterápiás-főorvos
Szakvizsga:
  • Reumatológia és fizioterápia
  • Akupunktúra szakképesítés

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda Csütörtök  Péntek
- Medoc Lehel
15.00-19.00
- - -

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.

Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.