Dr. Kékesi Dóra

Dr. Kékesi Dóra

Radiológus

2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2007 óta ugyancsak a budapesti Semmelweis Egyetemen, a Radiológiai Klinikán dolgozom, kezdetben rezidensként, szakorvos jelöltként, majd radiológus szakorvosként. 2012-ben szakvizsgáztam. Ez idő alatt röntgen, UH és CT-vizsgálatokat végeztem a napi rutinban, illetve ügyeletben. A betegek vizsgálata mellett a mindennapi munkám része a medikusok, a rezidensek és a szakorvos jelöltek oktatása. Rendszeresen részt veszek Konferenciákon, melyeken több alkalommal előadást is tartottam.

Nagyon fontosnak tartom a korai és pontos diagnózist, hiszen ez segíti a betegek mihamarabbi gyógyulását. Ebben pedig a szakértelem mellett alapvető szerepe van az orvos-páciens közötti jó kommunikációnak. A bizalom minden kapcsolat, együttműködés alapja, ez érvényes a betegvizsgálatokra is. Ehhez pedig nyugodt, megértő légkör szükséges. Én ebben hiszek és ezt igyekszem megteremteni.

 Vizsgálatok, specialitások, preferált részterületek:
  • hasi ultrahang vizsgálat
  • nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat
  • carotis ultrahang vizsgálat
  • lágyrész ultrahang vizsgálat
  • lelet megbeszélés

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
Medoc Lehel
9:00-13:40
- Medoc Lehel
7:30-13:30
- -

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.

Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.