szabo kazmer

Dr. Szabó Kázmér

sebész, traumatológus

A Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerzett diplomát 1986-ban, majd végzéstől kezdve sebészeti osztályon dolgozott a Baranya Megyei Kórházban, a Pécsi Orvostudományi Egyetemen és a Pécsi Honvéd Kórházban.

Beszélt nyelv: angol 

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:

1990-ben általános sebészetből, majd 1994-ben traumatológiából szakvizsgázott jeles eredménnyel. Mindkét szakterületet párhuzamosan és aktívan gyakorolta. 

Mindezt kamatoztatva 1995-ben Tanzániában kapott megbízást egy sebészeti osztály vezetésére, mely sikerének köszönhetően a későbbiekben a Genfi Vöröskereszt alkalmazottja lett, mint sebész, traumatológus, háborús sebész. A vöröskereszttel bejárta Afrikát, Ázsiát. Megjárta a szudáni polgárháborút, Afganisztán poklát, a Kelet-Timori vérengzés utáni állapotokat, és ott volt a cunami sújtotta Szumátra szigetén is. Részt vett a fejlődő országok sebészeinek képzésében, kórházak alapításában és beindításában is. A nemzetközi szinten eltöltött 14 éve alatt kivételes sebészeti tapasztalatra tett szert. 

2012 óta ismételten Magyarországon dolgozik és él. Jelenleg a Szent Margit Rendelőintézet Sebészeti osztályának szakmaiterület vezető főorvosa, fő tevékenységként az egynapos sebészettel foglalkozik.

 Vizsgálatok, specialitások, preferált részterületek:
 Általános sebészet teljes vertikuma a fizikális vizsgálatoktól az egynapos sebészeti beavatkozásokig, különös tekintettel a sérvsebészetre.

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
- - - - -

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy a egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.

Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.