Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Timár Andrea Csilla

Dr. Timár Andrea Csilla

Fül-orr-gégész szakorvos

1992-ben diplomázott általános orvosként a budapesti Semmelweis Egyetemen. Fül-orr-gégészeti pályáját a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Fül-orr-gégészeti és Fej-nyak Sebészeti Osztályán kezdte, ahol megismerkedett a felnőtt fül-orr-gégészeti fekvőbeteg ellátás alapjaival. 2002-ben 2,5 hónapos gyakorlatot töltött Németországban, a karlsruhei Diakonissenkrankenhaus Fül-orr- gégészeti Osztályán, ahol aktívan részt vett az osztály munkájában, önálló műtéteket is végzett. Később a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Fül-orr-gégészeti és Bronchológiai Osztályán gyakorlatot szerzett a csecsemő- és gyermek fül-orr-gégészeti problémák ellátásában is. 2004-ben szakvizsgázott fül-orr-gégészetből, kiváló eredménnyel. A későbbiekben érdeklődése egyre inkább kiterjedt az alternatív, illetve természetes gyógymódokra is, melyek a nyugati orvoslást kiegészítve nagy mértékben elősegíthetik a gyógyulást. Számos képzésen, tanfolyamon vett részt, többek között Hagyományos Kínai Orvoslás, akupunktúra licenszvizsgát tett a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Az utóbbi 10 évben mind felnőtt, mind csecsemő és gyermek fül-orr-gégészeti járóbeteg ellátásban széleskörű tapasztalatokat szerzett.

"Az a célom, hogy az akut panaszok megszüntetésén, enyhítésén túl segítsek pácienseimnek visszatalálni egy olyan állapotba, ahol ismét „teljes gőzzel” működhetnek a szervezet öngyógyító mechanizmusai. A puszta gyógyszeres tünetelnyomás helyett az okok tisztázására, a kiújulás megelőzésére törekszem lehetőség szerint egyénre szabott, természetes, komplex módszerekkel, adott esetben a megfelelő társszakmák bevonásával, de mindig betegeim aktív közreműködésével."

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:
  • 1992 - Általános orvosi diploma, SOTE
  • 1998-2001 - Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Fül-orr-gégészeti és Fej-Nyak Sebészeti Osztály
  • 2002 - 2,5 hónapos gyakorlat a karlsruhei Diakonissenkrankenhaus Fül-Orr-Gégészeti Osztályán
  • 2002-2005 - Heim Pál Gyermekkórház Fül-.orr-gégészeti és Bronchológiai Osztály
  • 2004 - Fül-orr-gégészeti szakvizsga
  • 2008 - Hagyományos Kínai Orvoslás, akupunktúra licenszvizsga a Pécsi Tudományegyetemen (OEKK Továbbképző Központ)
  • 2009-2012 - Kispesti Egészségügyi Központ, majd Zuglói Egészségügyi Szolgálat, Gyermek fül-orr- gégészeti szakrendelés
  • 2013-2018 - XIII. kerületi Egészségügyi Szolgálat, Felnőtt Fül-orr-gégészeti szakrendelés
 Vizsgálatok, specialitások, preferált részterületek:
  •  Fül-orr-gégészeti manifesztációjú akut és krónikus tünetek, betegségek diagnosztikája és kezelése csecsemőkortól időskorig.

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
- - - Medoc Lehel
08:00 - 14:00
-

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.