Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

Dr. László Zoltán PhD

Belgyógyász, kardiológus főorvos

 

Rendelési idő: csütörtök 16:30-19:10, péntek 16:30-19:10
Rendelés helye: Medoc Lehel


Bemutatkozás
 

Pályáját az orvosi diploma megszerzését követően a Semmelweis Orvostudományi Egyetem III. Sz. Belgyógyászati Klinikáján kezdte és itt lett belgyógyász, majd kardiológus szakorvos.
A későbbiekben az Egyetemi Klinika Kardiológiai Osztályát, Koronária Őrzőjét vezette. 1994-től két évet töltött ösztöndíjjal Grazban, ahol keringésszabályozással foglalkozott és ez lett a PhD disszertációjának témája is.
Az elmúlt 20 évben osztályvezető főorvosként dolgozott több fővárosi kardiológiai osztály élén.
 

 
Végzettségek, tapasztalatok

  • 1980. általános orvosi diploma, Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Budapest
  • 1985. belgyógyászat szakvizsga
  • 1991. kardiológia szakvizsga
  • 1993-96. az Austrian Ministry of Sciences and Research ösztöndíja Graz-ban (Karl Franzens University, School of Medicine, Department of Physiology)
  • 1999. ECOR Training Program „Unstable Angina” (Európai Kardiológus Társaság)
  • 2000. „Diploma of European Cardiologist” szakképesítés (Európai Kardiológus Társaság)
  • 2002. Ph.D. Doktori Értekezés „Passzív és szimulált orthostasis kiváltotta adaptív mechanizmusok elemzése” Semmelweis Egyetem, Budapest
  • 2017. transthoracalis echocardiographia licensz vizsga

 

Milyen vizsgálatokat végez a Medoc Egészségközpontban?

A Medoc Egészségközpont a kardiológiai szakma valamennyi olyan műszerével és módszerével rendelkezik, amely a betegek úgynevezett nem-invazív kardiológiai kivizsgálásához szükséges. A szív ultrahangos vizsgálatával (echocardiographia) pontos képet alkothatunk a szív valamennyi strukturális eltéréséről, többek között megítélhetjük a szívüregek méretét, a billentyűk működését és a szívizomzat teljesítményét. Terheléses EKG vizsgálattal véleményt alkothatunk a koszorúserek állapotáról, megismerhetjük a beteg terhelési kapacitását. 24 órás computeres metodikákat alkalmazunk a vérnyomás és az EKG folyamatos elemzésére, ami nagy jelentőséggel bír a magasvérnyomás betegség (hypertonia) és különböző ritmuszavarok kezelésében.

 

Specialitásai

Koszorúér eredetű szívbetegség (mellkasi fájdalom kivizsgálása, koszorúsér betegség igazolása, kezelése, szívinfarctus utáni utókezelés…), szívelégtelenség felismerése és ellátása, hypertonia betegség kezelése, ritmus és vezetési zavarok ellátása, szív-érrendszeri rizikó tényezők felderítése, orvoslása.

 

Milyen idegen nyelven vállal vizsgálatokat a MeDoc Egészségközpontban?

  • angol

KÉRJEN IDŐPONTOT!

 

Elérhetőségeink

Központi telefonszám:
+36 1 783 6004

Új rendelőnk:

MeDoc Lehel

1134 Budapest, Lehel utca 8.

MeDoc Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74.