Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

foglalkozas egeszsegugy szakrendeles

Foglalkozás-egészségügy

 

A munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó 1993. évi XCIII. Törvény értelmében, illetve a 89/1995. Kormányrendeletben, a 27/1995. (VII.25.) NM. Rendeletben, valamint a 33/1998. (VI.24.) Nm rendeletben meghatározott feltételek szerint a cég valamennyi dolgozója számára kötelező a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat biztosítása. Ezt a kötelező vizsgálatot (azaz a munkaköri alkalmassági vizsgálatok előzetes, időszakos, soron kívüli és záró jellegű vizsgálatait) és a későbbiekben részletezésre kerülő kötelezettség vállalást kínálja a MeDoc Egészségközpont kedvező feltételekkel az Ön dolgozói számára is. A szolgálat ellátása során vállaljuk, hogy a külön jogszabályban, valamint a mindenkor érvényes Munkavédelmi Szabályzatban meghatározott munkaköri alkalmassági (ideértve az előzetes-, időszakos-, a soron kívüli, és a záró) vizsgálatokat elvégezzük, és kezdeményezzük az ehhez szükséges szakorvosi vizsgálatokat. A munkaköri alkalmassági vizsgálat során, elbíráljuk a munkát végző személynél a munkavégzésből és a munkakörnyezetből eredő terhelés által okozott igénybevétel veszélyezteti-e az egészségét, testi épségét, illetve hogy befolyásolja-e kedvezőtlenül egészségi állapotát. Eleget teszünk a foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos valamennyi jelentési kötelezettségnek /hatóságok/, és rendelkezünk a jogszabályokban előírt formanyomtatványokkal.

 

Ezen kívül:
 • Elvégezzük a vonatkozó jogszabályok által előírt védőoltásokkal kapcsolatos kötelezettségek lebonyolítását, továbbá vezetjük az előírás szerinti nyilvántartást. Az oltóanyaggal kapcsolatos költségeket minden alkalommal előre egyeztetjük.
 • A foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek gyanújának tisztázásához szükséges vizsgálatokat elvégezzük, az előírt hatósági bejelentéseket megtesszük.
 • Biztosítjuk a cégnél a dolgozók részére az elsősegély oktatást igény esetén.
 • Elvégezzük a munkakörülmények és a munkavégzés egészségkárosító hatásainak írásban dokumentált vizsgálatát éves gyakorisággal.
 • Előírásszerűen vezetjük a dolgozók foglalkozás-egészségügyi nyilvántartását, és 1 fő kapcsolattartót nevezünk ki a rendszeres adatszolgáltatásra. (havi szintű elektronikus kapcsolattartás a vizsgált személyekről és az esedékessé váló vizsgálatokról, egyéb egyeztetésre szoruló dolgokról, felmerülő igényekről)
 • Vállaljuk, hogy közreműködünk a foglalkozás-egészségügy, – fiziológiai, – ergonómiai, – higiéniás feladatok ellátásában, egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadást tartunk és javaslatot teszünk a munkavállalók egészségvédelme érdekében.
 • Közreműködünk a munkáltató katasztrófa megelőző, elhárító, felszámoló és az előidézett károsodások rehabilitációs tervének kidolgozásában.
 • A szerződéskötés után az alkalmazottak jelenlegi egészségügyi kategóriába való besorolását felülbíráljuk.

Kérjen cégére szabott árajánlatot az info@medocklinika.hu címen!

 

Mikor forduljunk foglalkozás-egészségügyi orvoshoz?

 • A munkavállaló számára a munkaadója jelzi mikor menjen az évenkénti foglalkozás-egészségügyi vizsgálatra.

 

Szakorvosi vizsgálat menete

 • Anamnézis felvétele
 • Korábbi orvosi dokumentációkat hozza a páciens magával
 • Fizikális vizsgálat az anamnézist követően (attól függ milyen vizsgálat, hogy az egyes cégek mit kértek, vagy az illető milyen munkakörben dolgozik)

 

Orvosaink

moritz hajnalka profil1

Dr. Móritz Hajnalka

 

Tudnivalók a vizsgálat előtt

  Akinek van friss lelete, vagy nagyobb betegség miatt zárójelentése, illetve szemüvege van - akár olvasáshoz, akár távollátáshoz - hozza magával a vizsgálatra.

 

Rendelőink térképen.
A megelőzés specialistája Budapest frekventált területén helyezkedik el, jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.

MeDoc Kárpát

+36 1 783 6004


1133 Budapest, Kárpát u. 7/B, 1. emelet 4.

Parkolás:

Közterületen, díjfizetős övezet
Munkanapokon 8:30-18:00 óra között: 440 Ft / óra

Mobil parkolás:

06 ## 763 0134 + ABC123
Küldje el rendszámát a fenti telefonszámra. A #-tel jelölt karakterek az Ön szolgáltatójának megfelelő előhívószámok (20/30/70). Távozáskor küldje el a "STOP" szót ugyanerre a telefonszámra.

MeDoc Cézár

+36 1 783 6004


1132 Budapest, Visegrádi u. 74.

Parkolás:

Közterületen, díjfizetős övezet
Munkanapokon 8:30-18:00 óra között: 440 Ft / óra

Mobil parkolás:

06 ## 763 0134 + ABC123
Küldje el rendszámát a fenti telefonszámra. A #-tel jelölt karakterek az Ön szolgáltatójának megfelelő előhívószámok (20/30/70). Távozáskor küldje el a "STOP" szót ugyanerre a telefonszámra.