Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

foglalkozas egeszsegugy szakrendeles

Foglalkozás-egészségügy

green150

grey150

pink150

A munkavállalók foglalkoztatására vonatkozó 1993. évi XCIII. Törvény értelmében, illetve a 89/1995. Kormányrendeletben, a 27/1995. (VII.25.) NM. Rendeletben, valamint a 33/1998. (VI.24.) Nm rendeletben meghatározott feltételek szerint a cég valamennyi dolgozója számára kötelező a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat biztosítása. Ezt a kötelező vizsgálatot (azaz a munkaköri alkalmassági vizsgálatok előzetes, időszakos, soron kívüli és záró jellegű vizsgálatait) és a későbbiekben részletezésre kerülő kötelezettség vállalást kínálja a MeDoc Egészségközpont kedvező feltételekkel az Ön dolgozói számára is. A szolgálat ellátása során vállaljuk, hogy a külön jogszabályban, valamint a mindenkor érvényes Munkavédelmi Szabályzatban meghatározott munkaköri alkalmassági (ideértve az előzetes-, időszakos-, a soron kívüli, és a záró) vizsgálatokat elvégezzük, és kezdeményezzük az ehhez szükséges szakorvosi vizsgálatokat. A munkaköri alkalmassági vizsgálat során, elbíráljuk a munkát végző személynél a munkavégzésből és a munkakörnyezetből eredő terhelés által okozott igénybevétel veszélyezteti-e az egészségét, testi épségét, illetve hogy befolyásolja-e kedvezőtlenül egészségi állapotát. Eleget teszünk a foglalkozás-egészségüggyel kapcsolatos valamennyi jelentési kötelezettségnek /hatóságok/, és rendelkezünk a jogszabályokban előírt formanyomtatványokkal.

 

Ezen kívül:

 • Elvégezzük a vonatkozó jogszabályok által előírt védőoltásokkal kapcsolatos kötelezettségek lebonyolítását, továbbá vezetjük az előírás szerinti nyilvántartást. Az oltóanyaggal kapcsolatos költségeket minden alkalommal előre egyeztetjük.
 • A foglalkozási megbetegedések, fokozott expozíciós esetek gyanújának tisztázásához szükséges vizsgálatokat elvégezzük, az előírt hatósági bejelentéseket megtesszük.
 • Biztosítjuk a cégnél a dolgozók részére az elsősegély oktatást igény esetén.
 • Elvégezzük a munkakörülmények és a munkavégzés egészségkárosító hatásainak írásban dokumentált vizsgálatát éves gyakorisággal.
 • Előírásszerűen vezetjük a dolgozók foglalkozás-egészségügyi nyilvántartását, és 1 fő kapcsolattartót nevezünk ki a rendszeres adatszolgáltatásra. (havi szintű elektronikus kapcsolattartás a vizsgált személyekről és az esedékessé váló vizsgálatokról, egyéb egyeztetésre szoruló dolgokról, felmerülő igényekről)
 • Vállaljuk, hogy közreműködünk a foglalkozás-egészségügy, – fiziológiai, – ergonómiai, – higiéniás feladatok ellátásában, egyéni védőeszközökkel kapcsolatos tanácsadást tartunk és javaslatot teszünk a munkavállalók egészségvédelme érdekében.
 • Közreműködünk a munkáltató katasztrófa megelőző, elhárító, felszámoló és az előidézett károsodások rehabilitációs tervének kidolgozásában.
 • A szerződéskötés után az alkalmazottak jelenlegi egészségügyi kategóriába való besorolását felülbíráljuk.


Kérjen cégére szabott árajánlatot az ertekesites@medocklinika.hu címen!

 

Mikor forduljunk foglalkozás-egészségügyi orvoshoz?

 • A munkavállaló számára a munkaadója jelzi mikor menjen az évenkénti foglalkozás-egészségügyi vizsgálatra.

 

Szakorvosi vizsgálat menete

 • Anamnézis felvétele
 • Korábbi orvosi dokumentációkat hozza a páciens magával
 • Fizikális vizsgálat az anamnézist követően (attól függ milyen vizsgálat, hogy az egyes cégek mit kértek, vagy az illető milyen munkakörben dolgozik)

 

Orvosaink

Dr. Győri Beáta

Dr. Győri Beáta

DR. KOCH BERNADETT

DR. Koch Bernadett

moritz hajnalka profil1

Dr. Móritz Hajnalka

Dr. Lőczi Zsuzsanna

Dr. Lőczi Zsuzsanna

 

Tudnivalók a vizsgálat előtt

Akinek van friss lelete, vagy nagyobb betegség miatt zárójelentése, illetve szemüvege van - akár olvasáshoz, akár távollátáshoz - hozza magával a vizsgálatra.

Elérhetőségeink

Központi telefonszám:
+36 1 783 6004

Új rendelőnk:

MeDoc Lehel

1134 Budapest, Lehel utca 8.

MeDoc Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74.