Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Ozsváth Mária

Dr. Ozsváth Mária

Szemész

Szemészet iránti elkötelezettsége a látás rehabilitáció és a látás prevenció útján halad .jelenleg is. A fő területe a szemészeti szűrések során a prevenciós szemészeti tevékenység.
Fontosnak tartja időben felfedezni és megtenni mindent a szemfenék betegségek rehabilitációjáért. Az általános orvosi diploma megszerzése után szemészetből és társadalomorvostanból szakvizsgázott. Hobbija a természetes gyógymódok egészségmegőrző hatásának tanulmányozása. .Ezen a területen oktat és vizsgáztat. Az Egészségügyi Minisztérium Továbbképző Intézetének vizsgabizottsági tagja, és Honoris Causa szakértője.

Tanulmányok, szakmai tapasztalatok:
  • Az általános orvosi diploma megszerzése után szemészetből és társadalomorvostanból szakvizsgázott.
  • Ultrahangos jártassági vizsgát debreceni Radiológiai Klinikán és akupunktúrás jártassági vizsgát Budapesten a HIETE-n tett
  • Tíz évig dolgozott hivatalos keretek között orvosként .Általános orvosként és üzem orvosként is. Szemész rezidensként az ország összes szemklinikáján képezte magát, ahol neves szemész professzoroktól tanulhatott.
  • Számomára túl merevnek tűntek azok a keretek, amelyeket a hivatalos orvoslás megengedett , ezért lelkesedése, tenni akarása, az újabb megoldások iránti olthatatlan vágya a prevenciós és rehabilitációs útra terelte.
  • Magán szférában kezdtett el dolgozni, A Medicover Zrt nél dolgozott szemész orvosként 14 évig. Úgy érezte tovább kell bővítenie tudását, azért, hogy jobban megérthesse, átláthassa az üzleti jogi hátterét a magán orvosi tevékenységnek. Igy okleveles szakközgazdász és jogi szakokleveles képzettséget is szerzett.
  • A prevenciós területen a szemtréner ismeretekkel, illetve akupunktúrás tudásával megbízást kapott az Egészségügyi Minisztériumtól, hogy Országos szakfőorvosként segítse a természetes gyógymódok hivatalos jogi keretek közé illesztését. Betegjogi képviselőként is próbált helytállni és végezni a megbízásokat.
Milyen vizsgálatokat végez a MeDoc Egészségközpontban?
  •  általános felnőtt szemészeti szakvizsgálat

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök Péntek
- - - - Medoc Cézár
08:00-12:00

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.