Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight

Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight

Frakcionált lézeres arcfiatalítás- TwinLight®

Miért ajánljuk Önnek ezt a kezelést?
  • Mélyreható, hosszan tartó bőrfiatalító kezelés
  • Serkenti a szervezet természetes megújító folyamatait
  • Egyszerű korrekcióktól az évek nyomait eltüntető radikális, optikai energiát alkalmazó bőrmegújításig
  • Minimális lábadozási idő
  • Természetes hatású eredmény
  • Gyorsan, hatékony kezelés
  • Biztonságos, páciensbarát eljárás

Bármely típusú és színtónusú bőrre alkalmazható- Személyre szabottan Önnek!

Milyen jellegű beavatkozás a frakcionált bőrfiatalítás?

A TwinLight egy háromlépéses, egyszerű, lézeres, frakcionált bőrfiatalítás, melynek hatására a kezelt bőrterület simábbá válik, frissebbnek, egészségesebbnek hat. A természetesség jegyében a kezelést arra optimalizálták, hogy a ráncok, finom egyenetlenségek, minél kisebb beavatkozással, minimális felépülési idővel a legtermészetesebb eredményt biztosítsa Önnek. A „csomagokban” leadott, szakaszosan irányított, úgynevezett frakcionált lézerfény kezeléssel lehetővé válik a precíz beavatkozás, melynek az eredményeként az Ön bőre megújul. A kiindulási állapottól függően, az egyszerű finom korrekciótól, egészen a mély szöveti struktúrákat is érintő kollagén újra képződésig terjedhet a kezelés. Mindenki számára ideális megoldás, akik nem szeretnének kémiai vagy sebészeti beavatkozást.

Hogyan működik a TwinLight® Frakcionált bőrfiatalítás?

Nagyon sok bőrmegújító kezelés található a klinikák kínálatában.  A régebbi eljárások a teljes bőrfelszínt kezelték, holott lehet, hogy egyes régiókat különböző mértékben kellett volna megújítani. A TwinLight® bőrfiatalító lézer kezeléssel precízen célozhatunk meg olyan felületeket, ahol a bőr öregedése már elkezdődött, de a körülötte levő területek még teljesen egészségesek. A lézer kezelés hatására a bőr mélyebb rétegeiben (irha réteg) fokozódik a kollagén képződés, mely a bőr rugalmasságának, fiatalos kinézetének egyik alapvető eleme. Ez a típusú kezelés bármely színtónusú és típusú bőrre egyaránt alkalmazható. A kezelés után nem vagy csak minimális felépülési idővel kell számolni Önnek.

A TwinLight frakcionált bőrfiatalítás lépései a következők:

Első lépésként a bőr kondicionálása történik Nd:YAG lézer segítségével. A rövid stimuláció után a második áthaladáskor FRAC3® üzemmódban a hőt mélyebbre sugárzó lézernyaláb kétszer végigmegy a felületen.

Második lépésként az úgynevezett frakcionált (szakaszos) terápia történik: Er:YAG lézersugár segítségével az elöregedett hámréteget irányítottan, frakcionáltan távolítjuk el.  Az így kialakított mikrocsatornákat ki fogja tölteni a későbbiekben egy friss, feszes, egészséges hámréteg.

Harmadik lépésként hámlasztás történik, ahol a teljes átmérőjű Er:YAG lézernyaláb eltávolítja a felszíni bőrhibákat  A Fotona Dynamis Pro Er:YAG és Nd:YAG lézersugarai egymás kiegészítő hatásaként hatnak a bőrszövetekre. Míg a Neodínium a mély rétegeket célozza, úgy az Erbium pedig a felszíni hámréteget. 
Végeredményként Önnek minden rétegben megújuló, természetes megjelenést biztosító, üde bőre lesz ismét. 

 Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés megkezdését mindig szakorvosi vizsgálat előzi meg, melynek során megbeszélésre kerül, hogy Önnek milyen erősségű és hány kezelés lehet szükséges.

A kezelendő bőrfelszín nagyságától és állapotától függően 20-40 percet vesz igénybe egy kezelés.
Szintén a bőr állapotától függően általában 1-2 kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Néha azonban, ha erőteljesebb változást kívánunk elérni, magasabb kezelési számra lehet szükség (3-4 kezelés).

A felépülés gyors, a beavatkozás után a néhány órától pár napig tartó bőrpír mellett, enyhe duzzanatra és finom hámlásra lehet számítani a kezelt területen a beavatkozást követően.
Ennek megszünte után Önnek fiatalos, sima, ragyogó bőre lesz.

Fontos teendők a kezelés előtt és után
Kérjük a kezelés előtt minimum 1 héttel már ne napozzon, ne menjen szoláriumba. A kezelés napján-ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt, sminket a kezelendő területen. Természetesen a kezelést követően is 7-10 napig szintén nem ajánlott a napozás, szolárium. Ajánlani fogunk az ön bőrtípusának megfelelő beavatkozás után alkalmazandó krémet, kenőcsöt is.
Mennyi idő a felépülés?
A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a lábadozási vagy a felépülési idő. Néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe duzzanat tapasztalható a kezelt területen. A hámlást követően rózsaszínes, ragyogóan sima bőr lesz látható.
Mikor válik láthatóvá az eredmény?
Már a kezelés után néhány órával azt tapasztalhatják a kezelt páciensek, a bőrük simábbá, feszesebbé, fiatalosabb kinézetűvé válik. A teljes eredmény láthatóságához azonban több idő kell. A kezelés után néhány héttel lesz igazán látványos, mivel a kollagén újra képződéshez 2-3 hónap szükséges. Ahhoz, hogy igazán tartós legyen a hatás, 4 hetente javasolt ismételni a kezelést 2-3 alkalommal.

Árak

Frakcionált lézeres arcfiatalítás - TwinLight

    2024 2023
  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom Ár/alkalom
Lézeres mélyhámlasztás Fotona Twinlight® 2 120 000 Ft 120 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Forgács Sándor

Dr. Forgács Sándor

Sebész, érsebész,  igazgatósági tag

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.