Komplex szűrőcsomag - L

bely zsuzsanna

Komplex szűrőcsomag - L

A szűrés tartalmazza az egészségügyi felvilágosítást, a személyre szabott szaktanácsadást, különös tekintettel a betegségek megelőzésére. A szűrővizsgálatok előre egyeztetett időpontokban történnek. A teljes vizsgálatsor alapos elvégzéséhez legalább 4-4,5 óra szükséges, melynek lebonyolítását kettő napra bontva szervezzük, hogy elkerüljük a várakozási időt és a szervezet nem kívánt túlzott megterhelését.

Az „L” csomag szűrővizsgálatai mellett 25% kedvezménnyel vehető igénybe további legfeljebb 1 szakorvosi vizsgálat (kivétel laborszolgáltatások). Ez a kedvezmény egy kísérő személyre átruházható. Megrendelést követően személyre szabott részletes vizsgálati tájékoztatót küldünk. Az életvezetési javaslattal bővített laboratóriumi eredményeket és írásos összefoglaló szakvéleményt, az utolsó vizsgálatot követő 20 munkanapon belül elektronikus úton juttatjuk el Önnek.

Ajánlatot kérek

A csomag tartalma részletesen

Érvényes 2023. január 1-től visszavonásig, és más kedvezménnyel nem összevonható!
 Női  Férfi
Elhízás vizsgálata (BMI-index)
A testtömegindex (Body Mass Index) segítségével megtudhatja, hogy testsúlya ideális-e.
idezojel idezojel
Szív- és érrendszeri rizikóelemzés
A szív és érrendszeri megbetegedés kockázata becsülhető a rizikófaktorok meghatározásával. Az úgynevezett SCORE rendszerrel kalkulált alacsony vagy magas kockázati faktor határozza meg az alkalmazandó terápiát.
idezojel idezojel
Fizikális belgyógyászati (kardiológiai) vizsgálat
A páciens pontos kórtörténetének megismerése után fizikális vizsgálatra kerül sor, amely során a belgyógyász-kardiológus megállapítja a test fejlettségét és a tápláltság mértékét. Megfigyeli a bőr, látható nyálkahártyák színét, tapintja a pajzsmirigyet, nyirokcsomókat. Az általános belső szervi állapotfelmérés során kopogtatja és hallgatózással vizsgálja a mellkast, a tüdőt, a szívet, tapintja a perifériás ütőereket, nyaki ütőeret, megtekinti a visszereket. A has vizsgálatakor kóros rezisztenciát, sérvet keres, észleli a műtéti hegeket.
idezojel idezojel
Vérnyomásmérés
A keringési rendszerben a vér érfalra kifejtett nyomásának meghatározása.
idezojel idezojel
Nyugalmi 12 elvezetéses EKG-vizsgálat
Az ElektroKardioGráfia a szív elektromos jelenségeit vizsgálja, a szívizomban keletkező elektromos feszültség regisztrálásával. Elemezni lehet a szív ritmusát, az ingerület kiindulásának a helyét, az ingerületvezetés sebességét, és következtetni lehet a szívizom esetleges vérellátási zavarára. A szív működéséről ad hasznos információt.
idezojel idezojel
Szívultrahang-vizsgálat
Ultrahangos képalkotó eljárás, amely során mozgóképet kapunk a szívről, így vizsgálhatóvá válnak a szívüregek, az azokat határoló falak, a billentyűk és a szívburok is. Fájdalommentes és káros hatással nem járó vizsgálat. Kimutathatók vele az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedés, billentyűbetegségek, a szívüregek között kialakuló kóros irányú véráramlás, a szívburokban felgyülemlett folyadék vagy az üregekben kialakult vérrög.
idezojel idezojel
Alsó végtagi Doppler-vizsgálat
Az egyik legjobb módszer, amely nem csupán az erek károsodásának fokáról ad pontos információt, de a bennük lévő keringésről, a vér áramlásáról is. A vizsgálat az érszűkület mértékének meghatározása mellett segít a vénabillentyűk állapotfelmérésében, valamint a mélyvénás trombózis diagnosztizálásában.
idezojel idezojel
Széles körű laborvizsgálat (nagyrutin)
Vér és vizelet vizsgálat segítségével a vérkép, a máj- és a vesefunkció, a legfontosabb ásványi anyagok, a vércukor, a vérzsírok, a húgysav, a koleszterin, a pajzsmirigy működésére utaló hormon szintje állapítható meg. Vércukor, nátrium, kálium, vesefunkciót jellemző adatok (karbamid, kreatinin, húgysav), pajzsmirigyhormon (TSH), összfehérje, albumin, összkoleszterin, LDL-koleszterin, HDL-koleszterin, trigliceridek, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), Gamma-GT), alkalikus foszfatáz, alfa-amiláz, süllyedés, minőségi vérkép), vizeletvizsgálat, vas, ferritin, transzferrin, CRP (C reaktív protein)
idezojel idezojel
Hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat
Az ultrahangvizsgálat során a hasüregi (máj, epehólyag, epe utak, vesék, hasnyálmirigy, lép) és kismedencei szervek (húgyhólyag, nőknél a méh, petefészkek, férfiaknál a prosztata) válnak láthatóvá és ezek betegségei mutathatók ki. A hasi verőerek és a belek fala is megítélhető.
idezojel idezojel
Pajzsmirigy ultrahangvizsgálat
A képalkotó eljárás segítségével megítélhető a pajzsmirigy alakja, nagysága, szerkezete, a benne található esetleges eltérések jellege, helyzete és mérete is.
idezojel idezojel
Ultrahangos csontsűrűség-vizsgálat sarokcsontból
A vizsgálat a csontok ásványianyag-tartalmának mérését szolgálja. A csont sűrűségétől függ, hogy mennyire áll ellen a törésnek.
idezojel idezojel
Bőrgyógyászati szűrővizsgálat anyajegyszűréssel
Az anyajegy- és bőrdaganatszűréssel elkülöníthetők a jó- és rosszindulatú elváltozások. Ezek felismerése életet menthet, szakorvosunk szükség esetén előírja a további teendőket.
idezojel idezojel
Műszeres hallásvizsgálat
A műszer meghatározza a hallócsontláncolat hangvezetési képességét, a középfülben mérhető légtartalmat és nyomásértéket.
idezojel idezojel
Szemészeti szűrővizsgálat
A szemészeti szűrés során a látásélesség, réslámpás elülső szegment és szűk pupillán át a szemfenék vizsgálatát végzi a szakorvos.. Szükség esetén méri a szemnyomást és javaslatot tesz szemüvegre.
idezojel idezojel
D-vitamin laborvizsgálat
Az alacsony D-vitamin szint (kisebb, mint 15 ng/ml) szinte minden betegség kockázatát megnöveli, ezért mindenki számára ajánlatos ellenőrizni a mennyiségét negyedévenkénti laborvizsgálattal.
idezojel idezojel
Terheléses EKG vizsgálat
A terheléses ElektroKardioGráfia a szív elektromos feszültségváltozását regisztrálja fizikai terhelés alatt. A páciens az elektródák felhelyezése után szobabiciklin intenzív mozgást végez, és közben vizsgálják a terhelés hatására bekövetkező változásokat.
idezojel idezojel
Nyaki verőér vizsgálata (carotis UH)
Az agy irányába futó ütőerek állapotának, átjárhatóságának, esetleges elzáródásának, szűkületének vizsgálata fájdalommentes módon.
idezojel idezojel
Prosztata antigén(PSA)-vizsgálat
A vizsgálat a prosztata sejtjei által termelt fehérjemolekula, a prosztata-specifikus antigén (PSA) mennyiségét méri a vérben. A szérum PSA-szintjének emelkedéséből a prosztata betegségeire lehet következtetni.
- idezojel 
Mellkasröntgen
A mellkasröntgennel készült képfelvétel elsősorban a tüdő, a szív, a nagy erek, a bordák állapotáról, esetleges kóros elváltozásairól ad tájékoztatást.
- idezojel 
Fül-orr-gégészeti szűrővizsgálat
A Fül; az orr és orr-melléküregek; a torok; a gége; az orrgarat és a nyak - panaszmentes esetben - szűrő jellegű szakorvosi vizsgálata.
idezojel  idezojel 
Urológiai szűrővizsgálat
Az urológus a vesék, a húgyutak és a férfi nemi szervek vizsgálatát és szűrését végzi, különös tekintettel a prosztatarák és egyéb alhasi elváltozások kiszűrésére.
  idezojel 
Nőgyógyászati vizsgálat + UH + cytologia
A nőgyógyászati vizsgálat tartalmazza a videokolposzkópos méhszájszűrést, a rákszűrést (cytologia), a bimanuális (két kézzel végzett) vizsgálat mellett a méh és a petefészkek állapotát ellenőrző hasi vagy hüvelyi ultrahangvizsgálatot.
idezojel  -
Emlődiagnosztikai csomag I. vagy III.
I. csomag - 35 év alatti Hölgyek esetében emlő ultrahangvizsgálat, V. csomag - 35 évet betöltött Hölgyek esetében röntgen mammográfia + emlő ultrahangvizsgálat
idezojel  -
Reumatológiai konzultáció
Reumatológiai jellegű panaszok (gerinc- és hátfájdalmak; ínhüvelygyulladások; könyök-, térd- és sarokbántalmak; sportsérülések; ízületi gyulladások) esetén szakorvosi konzultáció keretében lehet feltárni a kiváltó okokat és megbeszélni a szükséges terápiát.
idezojel  idezojel 
M2-PK Marker
A széklet M2-PK (enzimes béldaganatszűrés) olyan új szűrővizsgálat, amely a colorectalis rák kimutatására szolgál, s egy tumormarker enzim kimutatására irányul.
- idezojel 
HPV
A méhnyakszájról apró kefe segítségével, fájdalommentesen levett hámsejtekből kimutatható az esetleges HPV-fertőzöttség. A Humán Papilloma Vírus a méhnyakrák mellett számos további megbetegedés okozója is lehet.
idezojel  -
Írásos összefoglaló szakvélemény
A vizsgálatok alapján megfogalmazott orvosszakmai összefoglaló.
idezojel idezojel
15 perces összefoglaló konzultáció
A csomaghoz tartozó 15 perces személyes konzultációt csak az Ön kifejezett kérése esetén szervezzük meg, és kizárólag az összefoglaló szakvélemény birtokában vehető igénybe. Időpontfoglalásban állok szíves rendelkezésére!
idezojel idezojel
Kiemelt kapcsolattartó, VIP váró használata
A szervezési feladatokat kiemelt kapcsolattartó látja el, aki az Ön igényeinek megfelelően állítja össze az ütemezést, részletes tájékoztatást ad, segít a lehető legjobban kihasználni a csomagban foglalt szolgáltatások előnyeit. VIP várónkban csak kiemelt ügyfeleink foglalhatnak helyet, őket étellel, itallal kínáljuk.
idezojel idezojel
Egyéni választás szerint: +1 vizsgálat a választhatók közül a csomagárban
További maximum 1 vizsgálat 25% kedvezménnyel**
+1 vizsgálat a választhatók közül a csomagárban
További maximum 1 vizsgálat 25% kedvezménnyel**
  272 000 Ft 272 000 Ft

idezojel vizsgálat a csomag részeként 
idezojel választható vizsgálat
* szerződött partnerrel
** A kedvezmény kísérőre is átruházható és legfeljebb 3 hónapon belül szakorvosi vizsgálatra használható fel.

A csomag díja és tartalma 2023. január 1-től visszavonásig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. Amennyiben az Ön egészségügyi státusza miatt bármely vizsgálatra nem kerülhet sor, a csomagár mérséklésére nincs mód.

A szolgáltatáscsomag ellenértékét előreutalással, vagy a helyszínen bankkártyával, készpénzzel, illetve egészségpénztári kártyával egyenlítheti ki. Szűrővizsgálati programjaink esetében SZÉP-kártyát nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a vizsgálatok több nap alatt zajlanak le, a díjfizetés az első nap végén esedékes.

Ajánlatot kérek


Cookie-kat használunk
Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy szélesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóinknak.