IntimaLase® Hüvelyszűkítés, sebészeti beavatkozás nélkül

IntimaLase - Hüvelyszűkítés, sebészeti beavatkozás nélkül

IntimaLase® - Hüvelyszűkítés, sebészeti beavatkozás nélkül

A klinikánkon elérhető Fotona Intimalase kezelés helyreállítja a hüvely feszességét, mely fokozza önnek és partnerének a szexuális örömöt. A kezelés hatására a hüvelyfal lazasága jelentősen csökken, nincs szüksége vágásra/sebészeti beavatkozásra-így altatásra sem. A kezelés ambuláns keretek közt történik.

Hogyan működik a kezelés?

A kezelés során a Fotona SMOOTH® lézerimpulzusokat juttat a hüvely és a szeméremtest felszínére. Ezek a lézer impulzusok speciálisan erre a kezelésre vannak optimalizálva, enyhén melegítenek. 

A melegítés hatása a fokozott kollagénképződés, így erősítve a szöveteket, zsugorítva és vastagítva a hüvelyt. Ezáltal a hüvely feszesebb és szilárdabb lesz. Végeredményben az Intimalase kezelés növeli a szexuális örömöt, ezáltal javítva az életminőséget.

Az IntimaLase® különleges előnyei
  • A kezelést 4 hete időközökben általában 3 alkalommal szükséges végezni, mely után jelentős hatás érhető el. 
  • A kezelés során nincs szükség speciális előkészületekre és kezelés utáni egyéb terápiákra sem.  
  • Ön azonnal visszatérhet megszokott mindennapi tevékenységeihez. 
  • A kezelés műtéti beavatkozás/vágás mentes és gyakorlatilag fájdalommentes. 
  • A felépülés rendkívül gyors, nincs szükség kezelés utáni fájdalomcsillapításra sem.
Hogyan működik a Fotona SMOOTH®?

A természetes hatás érdekében a szervezet saját regenerációs képességét használjuk ki a szövetek stimulálásával. A készülék által kibocsájtott lézerimpulzusok speciális, csak erre a készülékre jellemző lézer üzemmódban jutnak a szövetbe. A kezelés során a hüvelynyálkahártya enyhe felmelegszik. Ez a kollagén újraképződésvel jár, ezzel megerősítve a hüvely fali struktúráját.

Lehet-e túlzott mértékű a beszűkítés?

A rövid válasz, hogy nem. A kezelés csak bizonyos mértékű beszűkülést eredményez és a természetes kollagénképződést stimulálja. A hatás természetes, a szervezet regenerációs képességét használja ki.

Hány kezelés szükséges a kívánt hatás eléréséhez?

A kiindulási állapottól függően általában 2-3 kezelés javasolt 4 hetes időközönként az optimális eredmény érdekében. Néhány betegnél azonban további alkalmakra lehet szükség.

Mennyire tartósak az eredmények?
Előzetes tanulmányok alapján legalább 1,5 évig stabil a kezelés. Javasoljuk a kezelés évenkénti ismétlését fenntartó céllal, a tartós eredmény érdekében.
Mikor térhet vissza a kezelés után a szexuális élethez?
Javasoljuk, hogy a kezelést követő 2 hétig ne éljen szexuális életet. Ennyi idő szükséges a hüvelyfal teljes regenerálódásához.

Árak

Lézeres nőgyógyászati kezelések

    2024 2023
  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom Ár/alkalom
IntimaLase® hüvelyszűkítés 3 99 000 Ft 99 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Bakó Claudia

Dr. Bakó Claudia

Nőgyógyász

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Czeiner Béla

Dr. Czeiner Béla

Szülész-nőgyógyász

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Diker Binyamin

Dr. Diker Binyamin

Nőgyógyász

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.