Kezdőlap

Bemutatkozás

Szolgáltatásaink

Orvosaink

Áraink

Vállalatoknak

Eszközparkunk

Kapcsolat

laborvizsgalatok

Laborvizsgálatok

 

A laborvizsgálat a testnedvek összetételét és az azokban előforduló különféle biológiai-kémiai anyagok jelenlétét, mennyiségét vizsgálja és határozza meg. A vérvétel során levett minta egy laboratóriumba kerül, ahol szakemberek különféle eljárásokkal és műszerekkel, számos segédanyag felhasználásával vizsgálják, mérik és ha tározzák meg az összetételét. Egy egyszerű vérmintából azonban nem minden tudható meg, ami fontos lehet a betegség megállapításához. Számos betegség nagyon sokáig nem, vagy alig mutatható ki a vérből, ezért szükség lehet a vizelet vagy a széklet vizsgálatára is. Az laboreredményeket a beteg, és/vagy a vizsgálatot kérő orvosa kapja meg. 
A Medoc Egészségközpontban kellemes, nyugodt környezetben, előjegyzett időpontban elvégezzük önnek a szükséges vérvételt, és leadhatja a további vizsgálatokhoz szükséges vizelet- vagy székletmintát is. Beutaló nélkül, kedvező áron, akár egyedi kérés alapján is igénybe veheti laborvizsgálatainkat, és a kontrollvizsgálatoknál sem kell megvárnia a TB által meghatározott következő időpontot.
Az Ön kényelmét szemelőtt tartva, a leletekért nem szükséges ismét befáradnia hozzánk, hiszen kérésére e-mailben vagy postai úton elküldjük Önnek az eredményt, valamint térítés ellenében az értelmezésében is segítünk.

 

Mikor vegyen részt laborvizsgálaton?

Bizonyos életkor felett évente, illetve túlterhelt életmódot folytatóknál esetleg gyakrabban tanácsos elvégeztetni laboratóriumi vizsgálatot. Sokan ma már akkor is megteszik ezt, ha panaszmentesek. Ez a prevenció egyik legegyszerűbb módja!

"Kisrutin" laborvizsgálat
Vércukor, nátrium, kálium, vesefunkciót jellemző adatok (karbamid, kreatinin, húgysav), összkoleszterin, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), Gamma-GT), minőségi vérkép, ALP (alkalikus foszfatáz), összfehérje, albumin, CRP (C reaktív protein), HDL koleszterin, triglicerid
7 500 Ft
Részletek
"Nagyrutin" laborvizsgálat
Vércukor, nátrium, kálium, vesefunkciót jellemző adatok (karbamid, kreatinin, húgysav), pajzsmirigyhormon (TSH), összfehérje, albumin, összkoleszterin, LDL-koleszterin, HDL-koleszterin, trigliceridek, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), Gamma-GT), alkalikus foszfatáz, alfa-amiláz, süllyedés, minőségi vérkép), vizeletvizsgálat, vas, ferritin, transzferrin, CRP (C reaktív protein), Laktát-dehidrogenáz (LDH)
12 900 Ft
Részletek
 

 

Laboráraink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

 

Tudnivalók, előkészületek a vizsgálat előtt

Mielőtt a laborvizsgálatára jönne, kérjük egyeztessen az asszisztenseinkkel, mert nem minden laborvizsgálat esetén fontos az éhgyomor.


Az intézményünkben levett laborminták elszállítását és feldolgozását szakmai partnerünk, a Synlab Hungary Kft., valamint a Medserv Kft. végzi, ezért a labor szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszok kivizsgálása több időt vehet igénybe, valamint az esetleges károkért a Medoc Egészségközpont Kft. korlátozottan vállal felelősséget.
 

Elérhetőségeink

Központi telefonszám:
+36 1 783 6004

Új rendelőnk:

MeDoc Lehel

1134 Budapest, Lehel utca 8.

MeDoc Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74.