Nőgyógyászati lézeres kezelések

Nőgyógyászati lézeres kezelések

Az intim területek egészsége egyre kevésbé lesz tabu téma a mindennapi életben. Bár még mindig nagyon sok tévhit kering ezekkel kapcsolatosan, ahhoz, hogy egy nő igazán megélje női mivoltát, nagyon fontos az intim területek egészsége is. Ez az egészség kortól független. Bár a nők biológiai életútja során a hormonoknak nagy szerepe van, minden életszakaszban lehetnek intim problémák. Ezek fokozottabban jelentkeznek a változókor után a hormonális változásoknak köszönhetően. Ezek a változások nem kell, hogy a mindennapi életben gondot okozzanak intim területeken sem. 

Klinikánkon alkalmazott Fotona lézeres beavatkozások visszaadhatják Önnek az intim területek egészséget és a mindennapi örömét is. Nemcsak a téma érzékeny, hanem a kezelendő területek is.

Azonban megnyugtathatunk mindenkit, hogy lézerkezeléseink nem járnak fájdalommal.

Amit az intimlézer-kezelésekről tudni kell és érdemes

A kor előrehaladtával részben az anatómiai struktúrák változásával, részben a hormonális változásoknak betudhatóan egyre több hölgynél jelentkeznek vizelettartási panaszok, illetőleg különböző intim területeket érintő süllyedéses kötőszöveti problémák, hüvelyszárazság, amely a mindennapi életet nehézzé teheti. Ezekre a modern lézeres terápia elterjedése előtt csak műtéti és gyógyszeres megoldások léteztek.

Ez már a múlté.

Léteznek műtétmentes megoldások, amelyek nem igényelnek altatást, intézeti bennfekvést, illetőleg pl. a hüvelyszárazság is megoldható hormonkezelés nélkül.

A Fotona által speciálisan ezekre a problémákra kifejlesztett női intim kezelések megoldást jelentenek az Ön ilyen természetű problémáira. Ezáltal Ön visszanyeri természetes nőiességét, egészséges önbizalmát, párkapcsolata is harmonikusabbá válik.

Egy külön, de nagyon fontos terület a szülés utáni regeneráció

A szülés, mint a világ egyik legtermészetesebb folyamata megváltoztatja a testet. A változások leginkább a bőrt és a kötőszöveteket érintik különösen az intim régiókban. Ezek a visszamaradó elváltozások (pl. tág hüvely) gondot okozhatnak az önértékelésben és a párkapcsolatban. A szülés után átmeneti vizelettartási zavar, ún. stressz-inkontinencia is gyakran jelentkezik, amikor nagyon kis „erőlködésre” pl. tüsszentés, sportolás, de akár csak egy nevetés során akaratlan vizelet-elcseppenés következik be. Közvetlenül a szülés után néhány hónapig ezen panaszok spontán is javulnak. Az ezt követő időszakban, különösen a szoptatás abbahagyása után, ha a panaszok megmaradnak, mindenképpen érdemes szakember tanácsát kikérni. A vizsgálat után szakembereink segítségével és az alkalmazott lézer gyógyító erejével fájdalommentesen megszüntethetők a vizelettartási problémák, valamint a hüvelyszűkítés is megoldható műtéti beavatkozás nélkül.

Hüvelyszárazság-kezelés - RenovaLase®

A menopauza utáni hüvelyszárazság és sorvadás nagyon sok nőt érint, melynek hátterében a hormonális változások állnak. Ebben nyújt segítséget a RenovaLase® kezelés. A gyengéd lézerimpulzusok serkentik a hüvely nyálkahártyájának regenerálódást, megújulását. Ez által a hüvelyszárazság megszűnik, mert ismételten termelődik „sikosító” anyag. A száraz hüvely érzése okozta kellemetlen érzés megszűnik.

További információink

Hüvelyszárazság-kezelés - RenovaLase
IntimaLase - Hüvelyszűkítés sebészeti beavatkozás nélkül

IntimaLase® - Hüvelyszűkítés sebészeti beavatkozás nélkül

A klinikánkon elérhető Fotona IntimaLase® kezelés helyreállítja a hüvely feszességét, amely fokozza önnek és partnerének a szexuális örömöt. A kezelés hatására a hüvelyfal lazasága jelentősen csökken, nincs szüksége vágásra/sebészeti beavatkozásra, így altatásra sem.

A természetes hatás érdekében a szervezet saját regenerációs képességét használjuk ki a szövetek stimulálásával. A készülék által kibocsájtott lézerimpulzusok speciális, csak erre a készülékre jellemző lézer üzemmódban jutnak a szövetbe. A kezelés során a hüvelynyálkahártya enyhén felmelegszik. Ez a kollagén újraképződésvel jár, megerősítve a hüvelyfali struktúráját.

További információink

IncontiLase ® Lézeres stresszinkontinencia-kezelés

Az IncontiLase® egy olyan szöveteket nem sértő eljárás, amelyet az inkontinencia kezelésére fejlesztettek ki. A kezelés fiziológia alapja a húgycsövet és az elülső húgyhólyagfalat nem sértő, foto-termikus feszesítés, amelynek során a kollagénstruktúrák zsugorodnak, így jelentősen javul az inkontinecia. Az IncontiLase® kezelés jól alkalmazható, hatékony és biztonságos az enyhe, valamint a középsúlyos inkontinencia, továbbá a stressz-inkontinencia esetén is. 

További információink

IncontiLase Lézeres stresszinkontinencia-kezelés

Árak

Lézeres nőgyógyászati kezelések

    2024 2023
  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom Ár/alkalom
IntimaLase® hüvelyszűkítés 3 99 000 Ft 99 000 Ft
RenovaLase® hüvelyszárazság-kezelés 3 110 000 Ft 110 000 Ft
IncontiLase® vizelettartás-kezelés 3 100 000 Ft 100 000 Ft
Kisajak rejuvenáció 2 150 000 Ft 150 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Bakó Claudia

Dr. Bakó Claudia

Nőgyógyász

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Czeiner Béla

Dr. Czeiner Béla

Szülész-nőgyógyász

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Diker Binyamin

Dr. Diker Binyamin

Nőgyógyász

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.