Exkluzív szűrőcsomag - XL

Exkluzív szűrőcsomag - XL

Exkluzív szűrőcsomag - XL

 szűrés tartalmazza az egészségügyi felvilágosítást, a személyre szabott szaktanácsadást, különös tekintettel a betegségek megelőzésére. A szűrővizsgálatok előre egyeztetett időpontokban történnek. A teljes vizsgálatsor alapos elvégzéséhez legalább 5-6 óra szükséges, melynek lebonyolítását kettő vagy több napra bontva szervezzük, hogy elkerüljük a várakozási időt és a szervezet nem kívánt túlzott megterhelését.

Az „XL” csomag szűrővizsgálatai mellett 30% kedvezménnyel vehető igénybe további legfeljebb 1 szakorvosi vizsgálat (kivétel laborszolgáltatások). Ez a kedvezmény egy kísérő személyre átruházható. Megrendelést követően személyre szabott részletes vizsgálati tájékoztatót küldünk. Az életvezetési javaslattal bővített laboratóriumi eredményeket és írásos összefoglaló szakvéleményt, az utolsó vizsgálatot követő 20 munkanapon belül elektronikus úton juttatjuk el Önnek.

Ajánlatot kérek

A csomag tartalma részletesen

Érvényes 2023. január 1-től visszavonásig, és más kedvezménnyel nem összevonható!
 Női Férfi
Elhízás, testtömeg-összetétel vizsgálata (BMI-index)
A testtömegindex (Body Mass Index) segítségével megtudhatja, hogy testsúlya ideális-e.
idezojel idezojel
Szív- és érrendszeri rizikóelemzés - SCORE érték meghatározás
A szív és érrendszeri megbetegedés kockázata becsülhető a rizikófaktorok meghatározásával. Az úgynevezett SCORE rendszerrel kalkulált alacsony vagy magas kockázati faktor határozza meg az alkalmazandó terápiát.
idezojel idezojel
Fizikális belgyógyászati (kardiológiai) vizsgálat
A páciens pontos kórtörténetének megismerése után fizikális vizsgálatra kerül sor, amely során a belgyógyász-kardiológus megállapítja a test fejlettségét és a tápláltság mértékét. Megfigyeli a bőr, látható nyálkahártyák színét, tapintja a pajzsmirigyet, nyirokcsomókat. Az általános belső szervi állapotfelmérés során kopogtatja és hallgatózással vizsgálja a mellkast, a tüdőt, a szívet, tapintja a perifériás ütőereket, nyaki ütőeret, megtekinti a visszereket. A has vizsgálatakor kóros rezisztenciát, sérvet keres, észleli a műtéti hegeket.
idezojel idezojel
Vérnyomásmérés - mindkét karon
A keringési rendszerben a vér érfalra kifejtett nyomásának meghatározása.
idezojel idezojel
Nyugalmi 12 elvezetéses EKG-vizsgálat
Az ElektroKardioGráfia a szív elektromos jelenségeit vizsgálja, a szívizomban keletkező elektromos feszültség regisztrálásával. Elemezni lehet a szív ritmusát, az ingerület kiindulásának a helyét, az ingerületvezetés sebességét, és következtetni lehet a szívizom esetleges vérellátási zavarára. A szív működéséről ad hasznos információt.
idezojel idezojel
Szívultrahang-vizsgálat
Ultrahangos képalkotó eljárás, amely során mozgóképet kapunk a szívről, így vizsgálhatóvá válnak a szívüregek, az azokat határoló falak, a billentyűk és a szívburok is. Fájdalommentes és káros hatással nem járó vizsgálat. Kimutathatók vele az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedés, billentyűbetegségek, a szívüregek között kialakuló kóros irányú véráramlás, a szívburokban felgyülemlett folyadék vagy az üregekben kialakult vérrög.
idezojel idezojel
Boka-kar index vizsgálat
A vizsgálat átfogó képet a verőérrendszer aktuális egészségi állapotáról a boka magasságában, illetve a felkaron mért szisztolés vérnyomás hányadosának kiszámításával. A Doppler vizsgálathoz képest jóval gyorsabb és pontosabb (megbízhatóbb) eredmény minden, szív- és érrendszeri rizikóval rendelkező páciens számára ajánlott.
idezojel idezojel
Széles körű laborvizsgálat (nagyrutin)
Vér és vizeletvizsgálat segítségével a vérkép, a máj- és a vesefunkció, a legfontosabb ásványi anyagok, a vércukor, a vérzsírok, a húgysav, a koleszterin, a pajzsmirigy működésére utaló hormon szintje állapítható meg. Minőségi vérkép, vércukor, nátrium, kálium, vesefunkcióra jellemző adatok eGFR, (karbamid, kreatinin, húgysav), pajzsmirigyhormon (TSH), összfehérje, albumin, összkoleszterin, LDL-koleszterin, HDL-koleszterin, trigliceridek, májfunkciót jellemző adatok (összes bilirubin, GOT (ASAT), GPT (ALAT), Gamma-GT), alkalikus foszfatáz, alfa-amiláz, süllyedés, CRP (C reaktív protein), vas, ferritin, transzferrin, vizeletvizsgálat.
idezojel idezojel
Hasi és kismedencei ultrahangvizsgálat
Az ultrahangvizsgálat során a hasüregi (máj, epehólyag, epe utak, vesék, hasnyálmirigy, lép) és kismedencei szervek (húgyhólyag, nőknél a méh, petefészkek, férfiaknál a prosztata) válnak láthatóvá és ezek betegségei mutathatók ki. A hasi verőerek és a belek fala is megítélhető.
idezojel idezojel
Pajzsmirigy ultrahangvizsgálat
A képalkotó eljárás segítségével megítélhető a pajzsmirigy alakja, nagysága, szerkezete, a benne található esetleges eltérések jellege, helyzete és mérete is.
idezojel idezojel
Ultrahangos csontsűrűség-vizsgálat sarokcsontból
A vizsgálat a csontok ásványianyag-tartalmának mérését szolgálja. A csont sűrűségétől függ, hogy mennyire áll ellen a törésnek.
idezojel idezojel
Bőrgyógyászati szakorvosi szűrővizsgálat, anyajegy- és melanómaszűrés
Az anyajegy- és bőrdaganatszűréssel elkülöníthetők a jó- és rosszindulatú elváltozások. Ezek felismerése életet menthet, szakorvosunk szükség esetén előírja a további teendőket.
idezojel idezojel
Gasztroenterológiai szűrővizsgálat
A gyomor és a bélrendszer szűrő jellegű szakorvosi vizsgálata. Tekintettel arra, hogy az emésztőszervi kórképek gyakorisága magas, illetve a vastagbél eredetű daganatos megbetegedések a vezető daganatos halálokok között szerepelnek, a nemzetközi ajánlások alapján a gasztroenterológiai szűrésre fokozott figyelmet kell fordítani.
idezojel idezojel
Műszeres hallásvizsgálat
A műszer meghatározza a hallócsontláncolat hangvezetési képességét, a középfülben mérhető légtartalmat és nyomásértéket.
idezojel idezojel
Szemészeti szakorvosi szűrővizsgálat
A szemészeti szűrés során a látásélesség, réslámpás elülső szegment és szűk pupillán át a szemfenék vizsgálatát végzi a szakorvos.. Szükség esetén méri a szemnyomást és javaslatot tesz szemüvegre.
idezojel idezojel
D-vitamin szint meghatározása vérből
Az alacsony D-vitamin szint (kisebb, mint 15 ng/ml) szinte minden betegség kockázatát megnöveli, ezért mindenki számára ajánlatos ellenőrizni a mennyiségét negyedévenkénti laborvizsgálattal.
idezojel idezojel
Terheléses EKG vizsgálat
A terheléses ElektroKardioGráfia a szív elektromos feszültségváltozását regisztrálja fizikai terhelés alatt. A páciens az elektródák felhelyezése után szobabiciklin intenzív mozgást végez, és közben vizsgálják a terhelés hatására bekövetkező változásokat.
idezojel idezojel
Nyaki verőerek (arteria carotis, a.vertebralis) ultrahangos vizsgálata
Az agy irányába futó ütőerek állapotának, átjárhatóságának, esetleges elzáródásának, szűkületének vizsgálata fájdalommentes módon.
idezojel idezojel
Prosztata specifikus antigén vizsgálat - 40 év felett (40 éves kor alatt, a vizsgálat eredménye téves következtetésekre adhat okot)
A vizsgálat a prosztata sejtjei által termelt fehérjemolekula, a prosztata-specifikus antigén (PSA) mennyiségét méri a vérben. A szérum PSA-szintjének emelkedéséből a prosztata betegségeire lehet következtetni.
- idezojel
Mellkasröntgen - kétirányú
A mellkasröntgennel készült képfelvétel elsősorban a tüdő, a szív, a nagy erek, a bordák állapotáról, esetleges kóros elváltozásairól ad tájékoztatást.
idezojel idezojel
Fül-orr-gégészeti szakorvosi szűrővizsgálat
A Fül; az orr és orr-melléküregek; a torok; a gége; az orrgarat és a nyak - panaszmentes esetben - szűrő jellegű szakorvosi vizsgálata.
idezojel idezojel
Urológiai szakorvosi szűrővizsgálat
Az urológus a vesék, a húgyutak és a férfi nemi szervek vizsgálatát és szűrését végzi, különös tekintettel a prosztatarák és egyéb alhasi elváltozások kiszűrésére.
idezojel idezojel
Nőgyógyászati szakorvosi szűrővizsgálat + ultrahang + cytológia
A nőgyógyászati vizsgálat tartalmazza a videokolposzkópos méhszájszűrést, a rákszűrést (cytologia), a bimanuális (két kézzel végzett) vizsgálat mellett a méh és a petefészkek állapotát ellenőrző hasi vagy hüvelyi ultrahangvizsgálatot.
idezojel -
Emlődiagnosztikai csomag (életkor szerint)
35 év alatti Hölgyek esetében emlő ultrahangvizsgálat, 35 évet betöltött Hölgyek esetében röntgen mammográfia + emlő ultrahangvizsgálat javasolt. A szükséges képalkotó módszerek kiválasztása klinikai kérdés, amely számos tényezőtől függ és minden esetben a radiológus szakorvos kompetenciája!
idezojel -
Reumatológiai szakorvosi vizsgálat
Reumatológiai jellegű panaszok (gerinc- és hátfájdalmak; ínhüvelygyulladások; könyök-, térd- és sarokbántalmak; sportsérülések; ízületi gyulladások) esetén szakorvosi konzultáció keretében lehet feltárni a kiváltó okokat és megbeszélni a szükséges terápiát.
idezojel idezojel
Dietetikai konzultáció, táplálkozási és életvezetési tanácsadás
Táplálkozási állapotfelmérés és életviteli tanácsadás. Szakértői segítség a páciens étrendbeli és ételkészítési szabályainak összeállításában.
idezojel idezojel
Neurológiai szakorvosi vizsgálat
Neurológiai jellegű panaszok (migrén; gyakori szédülés; memóriazavar; végtagzsibbadás; egyensúly-bizonytalanság; alvászavar) esetén szakorvosi konzultáció keretében lehet feltárni a kiváltó okokat és megbeszélni a szükséges terápiát.
idezojel idezojel
Alapvető onkológiai tumormarkerek vizsgálata vérből
Tumormarkereknek nevezzük azokat az anyagokat, amelyek a daganatos beteg testnedveiben emelkedett mennyiségben vannak jelen, míg a nem daganatos páciens testében csak minimális mennyiségben vagy egyáltalán nem mutathatók ki. (A vizsgált tumormarkerek nőknél: AFP, CEA, CA 125, CA 15-3, CA 19-9, férfiaknál: AFP, CEA, CA 15-3, CA 19-9, PSA)
idezojel idezojel
M2-PK marker székletmintából
A széklet M2-PK (enzimes béldaganatszűrés) olyan új szűrővizsgálat, amely a colorectalis rák kimutatására szolgál, s egy tumormarker enzim kimutatására irányul.
idezojel idezojel
HPV (Human Papilloma vírus) szűrés
A méhnyakszájról apró kefe segítségével, fájdalommentesen levett hámsejtekből kimutatható az esetleges HPV-fertőzöttség. A Humán Papilloma Vírus a méhnyakrák mellett számos további megbetegedés okozója is lehet.
 idezojel -
Írásos összefoglaló szakvélemény
A vizsgálatok alapján megfogalmazott orvosszakmai összefoglaló.
idezojel  idezojel
15 perces összefoglaló konzultáció
A csomaghoz egy későbbi időpontra egy 15 perces telefonos, orvosi összefoglaló konzultáció kérhető, amely kizárólag az összefoglaló szakvélemény birtokában vehető igénybe. Időpontfoglalásban állok szíves rendelkezésére!
idezojel idezojel
Kiemelt kapcsolattartó, VIP váró használata
A szervezési feladatokat kiemelt kapcsolattartó látja el, aki az Ön igényeinek megfelelően állítja össze az ütemezést, részletes tájékoztatást ad, segít a lehető legjobban kihasználni a csomagban foglalt szolgáltatások előnyeit. VIP várónkban csak kiemelt ügyfeleink foglalhatnak helyet, őket étellel, itallal kínáljuk.
idezojel idezojel
Egyéni választás szerint: +2 vizsgálat a választhatók közül a csomagárban
További maximum 1 vizsgálat 30% kedvezménnyel**  
+2 vizsgálat a választhatók közül a csomagárban
További maximum 1 vizsgálat 30% kedvezménnyel**  
  389 000 Ft 364 000 Ft
  Letölthető pdf Letölthető pdf

idezojel vizsgálat a csomag részeként 
idezojel választható vizsgálat
* szerződött partnerrel
** A kedvezmény kísérőre is átruházható és legfeljebb 3 hónapon belül szakorvosi vizsgálatra használható fel.

A csomag díja és tartalma 2024. január 1-től visszavonásig érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. Amennyiben az Ön egészségügyi státusza miatt bármely vizsgálatra nem kerülhet sor, a csomagár mérséklésére nincs mód.

A szolgáltatáscsomag ellenértékét előreutalással, vagy a helyszínen bankkártyával, készpénzzel, illetve egészségpénztári kártyával egyenlítheti ki. Szűrővizsgálati programjaink esetében SZÉP-kártyát nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben a vizsgálatok több nap alatt zajlanak le, a díjfizetés az első nap végén esedékes.

Nyomtatható táblázat letöltéséhez kérjük kattintson ide:

Ajánlatot kérek