Orvosi lézeres arckezelések

Orvosi lézeres arckezelések

Az orvosi lézeres arckezelések méltán válnak egyre népszerűbbé, hiszen olyan non-invazív beavatkozások, amelyekkel hatékonyan, eredményesen és fájdalom nélkül javítható a bőr szerkezete.

A technika és az orvostudomány fejlődése párhuzamos, ugrásszerű fejlődése teszi napjainkban lehetővé azokat az eljárásokat, melyek valós alternatívái a hagyományos sebészeti kezeléseknek. Az arcon vagy más testrészeinken az idő előrehaladtával észrevesszük az öregedés jeleit. Megváltozik a bőr szerkezete. Az lézer terápiák bevezetése előtt ezt csak sebészeti eljárással tudták kezelni. Ma már a lézerkezelések olyan megoldást nyújtanak, amelyek egyszerűbbek, hatékonyak és kíméletesebbek minden eddigi beavatkozásnál.

A bőr lézer-kezelésének az alapja, a rendellenes vagy nemkívánatos elváltozások a lézerfény elnyelődésének hatására szerkezeti változáson esnek át. Lényege, hogy a kezelés során a környező szöveteket nem károsítjuk. Ezt úgy érjük el, hogy kiválasztjuk azt a megfelelő hullámhosszú lézerfényt, amely a célstruktúrában optimális mértékben, a környező szövetekben viszont a lehető legkisebb mértékben nyelődik el.

Műtét nélkül, fájdalommentesen és természetes módon, a szervezet saját regenerációs képességét stimulálva, mindössze néhány kezeléssel elérhető a bőr megfiatalítása, rugalmasságának visszanyerése. Méltán mondhatjuk, hogy ezek a gyors, látványos és tartós kezelések “visszafordítják az idő kerekét”, méghozzá úgy, hogy megmarad a bőr természetessége.

A Klinikánkon alkalmazott Fotona SP Dynamis lézer gépei a világ vezető lézer készülékei közétartoznak. (A fejlesztő és gyártó büszkén viseli “a világ legjobb lézere” címet) A Fotona lézerek számos kezelési rendszert kínálnak a páciens igényeinek kielégítésére. A legkorszerűbb műszaki megoldásokkal maximális szabadságot biztosítanak a lézerparaméterek megválasztásában.

Képzett lézeres szakembereink állnak a páciensek rendelkezésére intézményünkben, hogy Önnek segítsenek a legtermészetesebb úton visszanyerni arca szépségét.

Arckezelések Fotona lézerrel

Fotona 4D

Arcplasztika vágás nélkül

A Fotona 4D olyan lézeres kezeléssorozat, amely az arc külső felületét és a szájüreg felőli részét egyaránt kezeli. A Fotona egyik legismertebb és legnépszerűbb kezelése, hiszen időtálló, volumennövelő és bőrfeszesítő hatás érhető el injekció vagy bármilyen invazív beavatkozás nélkül. A kezelés során kétféle lézer hullámhosszt (Er.YAG és Nd.YAG) valamint négyféle kezelési eljárást használunk, ezek együttes alkalmazása négy különböző szinten hat az életkori változások ellen.

A kezelés négy lépése:

1. lépés SmoothLiftinTM
Szájüregi feszesítés
2. lépés: SMOOTHTM Remodeling
Bőrfiatalítás és a kollagénrostok újrarendezése
3. lépés: PIANOTM
Mélyrétegek hevítése és szinergisztikus feszesítés
4. lépés: SuperFicialTM
Enyhe hámlasztás

További információink

Arcplasztika vágás nélkül
Fotona 4D man

Fotona 4D man

Lézeres bőrmegújítás és bőrfiatalítás férfiakra szabva

A Fotona 4D kifejezetten férfiak számára kifejlesztett lézeres bőrfiatalító és bőrmegújító kezelése, amely természetesen friss, fiatalos és egészséges bőrt garantál. A kezelés non-invazív, nincs felépülési idő, és kíméletessége miatt érzéstelenítés sem szükséges.  

A Fotona4D®Men módszert az teszi egyedülállóvá, hogy szinergisztikusan használja fel a

Fotona kiegészítő Er.YAG és Nd.YAG lézerhullámhosszait egy 4 lépéses eljárásban. A különböző üzemmódok együttes használata a kollagén teljes vastagságú összehúzódását ezáltal pedig feszesedést és volumennövekedést idéz elő.

További információink

Rosacea

Azonnal látványos eredmény lézerrel

A rosacea igen kellemetlen bőrbetegség, ami sokak életét megkeseríti. A lézeres kezelések hatékonyan csökkentik a gyulladást és az értágulatokat, így azonnal, látványos eredményt biztosítanak.

További információink

Rosacea
TwinLight Fractional Rejuvenation

TwinLight®

Fractional Rejuvenation

A TwinLight frakcionált bőrfiatalítás egyszerűen, három lépésben fokozza a bőr simaságát, és frissebb, egészségesebb ad neki. Kifejezetten ajánlott finom vonalak és ráncok kezelésére.  Minimális felépülési idővel jár, a végeredmény pedig letisztult és természetes hatású lesz. Az eddigi bőrmegújító eljárásokkal ellentétben nem a nagyobb bőrfelületekre koncentrál. A TwinLight® frakcionált bőrfiatalító kezelés alatt a lézersugarat pontosan a bőröregedés tüneteit mutató felületre célozzuk, így az egészséges bőr érintetlen marad.

További információink

Smootheye®

Alsó-felső szemhéj és a szemkörnyéki bőr feszesítése, ráncok csökkentése lézer segítségével

Egy forradalmian új, nem ablatív Fotona SMOOTH® lézer kezelés mód- sima, szinte ”tollszerű”, nem ablatív módon, vérzés nélkül és pontosan szabályozott hőmérséklet-leradással kezeli a bőrt.

Az optikai energia egyedülálló, másodperc alatti hosszú impulzussorozatban kerül átadásra, amely megakadályozza a hőmérséklet felhalmozódását a felszínen, és homogén hevítést ér el a szövet több száz mikrométerén belül. A Fotona SMOOTH® mód ideális a bőr meghúzásához. Az intenzív, szabályozott felületi szövetmelegítés serkenti a kollagén átalakítását és elindítja a neokollagenezist-kollagén újraképződését.

Az eredmény: a ráncok általános javulása, lazaság és rugalmasság a szem körüli kezelési területeken.

További információink

Smootheye

Árak

Lézeres kezelések

    2024 2023
  Kezelések javasolt száma Ár/alkalom Ár/alkalom
Lézeres kezelést megelőző konzultáció
(A konzultáció díja az első kezelés árából levonásra kerül.
Ez alól kivételt képeznek a lézeres seprűvéna kezelések)
  32 500 Ft  
Lézeres arcfeszesítés - Fotona 4D / 4D Man® 2-3 150 000 Ft 150 000 Ft
Lézeres mélyhámlasztás Fotona Twinlight® 2 120 000 Ft 120 000 Ft
Rosacea kezelés 3 45 000 Ft 45 000 Ft
Rosacea kezelés teljes arcra 3 80 000 Ft 80 000 Ft
SmoothEye - műtét nélküli szemhéjplasztika 3 75 000 Ft 75 000 Ft
VectorLift 4 100 000 Ft 100 000 Ft
LipLase 1-2 50 000 Ft 50 000 Ft
Tightsculpting (blokkonként) 4-6 75 000 Ft 75 000 Ft
Akne / scar revision 3-5 35 000/75 000 Ft 35 000/75 000 Ft
Handlase - 2 kézre 2-3 90 000 Ft 90 000 Ft

*Szakorvosi vizsgálataink alapáron csak abban az esetben tartalmaznak kiegészítő vizsgálatot vagy szolgáltatásokat, (pl. gyorsteszt, laborvizsgálat, ultrahangos vizsgálat, stb.), ha azokat az árlistában feltüntettük. A vizsgáló orvos szakmailag indokoltnak tarthatja és javasolhatja kiegészítő vizsgálatok elvégzését, melyek további költséggel járhatnak.

Orvosaink

Medoc Egészségközpont orvosai - Dr. Forgács Sándor

Dr. Forgács Sándor

Sebész, érsebész,  igazgatósági tag

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.