berek peter

Dr. Skriba Nóra

Nőgyógyász

Egyetemi tanulmányait a Pécsi Tudományegyegyetem Általános Orvostudományi karán végezte. Az egyetemi évek alatt több alkalommal vett részt külföldi cseregyakorlaton (Oroszország, Brazília). 2015-ben sikeresen lediplomázott, majd szakképzésemet a Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban kezdte el, ahol jelenleg is szakorvosként dolgozik.

Szakmai filozófiája alapja, hogy egyénre szabott, teljeskörű támogatást nyújthasson a leendő és meglévő páciensei életének minden szakaszában, a serdülőkortól kezdve, a gyermekvállaláson és a menopauzán át egészen az idős korig. Célja, hogy magas színvonalú és empatikus ellátást biztosítson, illetve, hogy folyamatosan bővítse orvosi tudását és készségeit.

"Nothing ventured nothing gained/ Aki mer, az nyer. "

 Vizsgálatok, specialitások, preferált részterületek:
 

Nőgyógyászati vizsgàlat (rákszűrés, STD szűrés, hüvelyi fertőzések kezelése, vérzészavarok diagnosztikája és kezelése) 
Diagnosztika (szülészeti/ nőgyógyászati tájékozódó UH)
Fogamzásgátlás (tanácsadás, IUE felhelyezés és levétel)
T
erhesség megállapítása
Terhestanácsadás

Rendelési idő:

 Hétfő Kedd  Szerda  Csütörtök  Péntek
- -

Medoc Lehel
13:00-20:00

- -

 

Kérjen időpontot!

Időpontfoglalással, módosítással, lemondással kapcsolatban hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt! Munkatársaink hétköznapokon 8:00 és 20:00 óra között érhetők el telefonon, más időszakokban üzenetrögzítőnk fogadja megkeresését. Tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi tanácsadásra telefonon keresztül nincs lehetőség.